Luotan ainoastaan

Kulunut puolivuotinen on sisältänyt paljon vastoinkäymisiä työn, oman terveyden, kodin ja perheen osa-alueilla. Jossain syvällä sisimmässäni olen kuitenkin tiennyt, että elämä kaikkine koukeroineen tulisi vielä koettelemaan minua lisää. Muutamalle rakkaalle ja läheiselle ystävälle olin viime päivinä sanonutkin, että kyynellaakson pohjalle on vielä vähän matkaa.

Pohjakosketus tuli viikko sitten lauantai-illalla. Olimme juuri viettäneet mieheni kanssa hienon päivän kahdestaan ja puhuneet siitä, millaiseksi elämämme tällä hetkellä koemme. Sanoin olevani kaikesta huolimatta todella onnellinen. Sitten, siinä kasvotusten ollessamme, mieheni 41 vuotta sai sairaskohtauksen, joka osoittautui aivoverenvuodoksi.

Hän on nyt ollut reilun viikon TAYS:ssa teholla ja tällä hetkellä ennuste näyttää hyvältä. Häntä ollaan tänään siirtämässä jatkohoitoon vuodeosastolle. Onnellisuuteni on tapahtuman myötä antanut sijaa järkähtämättömälle uskolle ja luottamukselle siitä, että minun elämäni on Jumalan käsissä. Hiuskarvakaan ei päästäni putoa niin, ettei Jumala sitä tietäisi. Jos olisin kuluneen viikon aikana luottanut omiin voimiini, en olisi selviytynyt. Tiedän, että monet ihmiset ovat kantaneet meitä rukouksin ja rukoilevat puolestamme jatkuvasti. Olen myös äärettömän iloinen niistä monista konkreettisista teoista ja avuntarjouksista, joita olemme saaneet. Kaikki tämä on auttanut meitä perhettä ja lähisukulaisia jaksamaan hetkestä toiseen ja päivään seuraavaan. En tiedä, mitä huominen tuo tullessaan, enkä jaksa sitä ajatellakaan. Juuri tällä hetkellä istun terassilla kahvilla puutarhaterapian lomassa ja tiedän, että Jumala pitää minusta ja perheestäni huolta - ihan joka hetki.





Sinä pidät kiinni
vaikka joskus epäilen
on uskoni usein heikko
mutta Sinä petä et

Sinä pidät kiinni
vaikka kulkuni horjuvaa on
on taipaleella monta
hetkeä epäuskon

Sinä pidät kiinni
kun tuuli ulvoo, sade piiskaa maan
Ei pelko saa minussa valtaa
vaikka tunteeni kuohuaa

Sinä pidät kiinni
Kun meri aaltoja nostattaa
ja mainen horisontti
kauas kaikkoaa

Kun pidän sinusta kiinni
seison vahvana tyrskyissä
En pelkää rahtustakaan
sinä minua vahvistat

Kun pidän sinusta kiinni
ja ankkuroidun sanaasi
Ei epäusko vaivaa
luotan Herraani

Sinä pidät kiinni
et irrota milloinkaan
Kun katseeni ristissä pidän
näen maalin kirkkaana

Sinä pidät kiinni
minä tiedän varmasti sen
On käsi kädessä Herran
turva, luottamus ikuinen



Kommentit

Suositut tekstit