Ihmeellinen on elämä

Viime päivät olen ajatuksissani ihmetellyt sitä monimutkaista  erilaisten tapahtumien ketjua omassa elämässäni,  joka on vaikuttanut minuuteni muodostumiseen. Miten minusta onkaan tullut tällainen kuin olen?!? En väitä ymmärtäväni kaikkea, eikä se liene tarkoitustaan. Totean ainoastaan, että ihmeellinen on elämä! Totisesti!



Omia lapsiani katsellessa ymmärrän oman vajavuuteni kaikesta hyvästä yrityksestä huolimatta ja tiedostan varsin hyvin, miten parhainakin päivinä hyvä yritys jää lähemmäs puolitietä kuin kunnon toteutumista.

Olen äärimmäisen kiitollinen jokaisen uuden päivän sisältämistä mahdollisuuksista yrittää tehdä ja toimia toisin. Tietoinen valinta hyvästä yrityksestä on kuitenkin parempi kuin jättää kokonaan yrittämättä. Ja kaiken tämän sulkee sisäänsä koko maailmaa kädessään pitävä, yli ymmärryksen suuruudessaan oleva Jumala, joka pojassaan Jeesuksessa osoittaa täyden armon ja rakkauden minunkin vajavaisia yrityksiäni kohtaan ihan jokaisena päivänä.

Ensi viikolla minulla ja miehelläni on 20 -vuotishääpäivä, joten arvaatte varmaan mistä kirjoittelen seuraavalla  kerralla.
❤ Suloista juhannusta jokaiselle ❤


Kommentit

Suositut tekstit